İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YAPILDI

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 4.yıldönümü sebebiyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Bu kapsamda , 15 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00 'da Kaymakam Muhammed Emin NASIR, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Müftüsü ile birlikte İlçemizde bulunan Şehit Kabristanları ziyaret edildi. Şehitlerimiz için Kur-an'ı Kerim okunup dualar edildi.
15 Temmuz 'un ruhunu ve coşkusunu çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm halkımıza yaşatmak, unutturmamak adına saat 20.00 da kamu kurum ve kuruluş amirleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla, İlçe Devlet Hastanesini önünden Cumhuriyet Meydanına geçildi.
İlçemiz Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için özel olarak hazırlanan slayt/video izlendi. Şehitlerimiz anıldı, şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar edildi . Öğrenciler tarafından şiirler okundu.
Program, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Emin NASIR'ın 15 Temmuz'un önemine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylara ait sinevizyon gösterisi ve demokrasi nöbetiyle devam ederek son buldu.